Vastgoed

Na de verkoop van Janssen BML zijn wij in onroerend goed gaan investeren. Het kopen, verbouwen en verhuren van woningen. Ondanks de overspannen woningmarkt kun je daar nog mooie rendementen behalen. In het vastgoedsegment is snelheid cruciaal. Je mist de boot als je onder voorbehoud van financiering een bod doet. Ook moet je direct aan kunnen tonen dat je het geld beschikbaar hebt. 

Wij kopen vastgoed met eigen geld, maar zien daarnaast nog meer mooie vastgoedkansen voorbij komen in binnen- en buitenland. Als ondernemer kriebelt dat natuurlijk en wij willen die kansen ook graag grijpen.  

De deals die wij maken zijn goed en worden allemaal goed geherfinancierd door een bank. Maar dat financieringsproces bij de bank gaat erg traag. Om dus überhaupt een vastgoed aankoop te kunnen doen, die wij later rustig aan kunnen herfinancieren bij een bank, hebben wij contant geld nodig


Wat we jou kunnen bieden

Er zijn drie verschillende mogelijkheden:


Samen met het geld dat jij ons leent, kunnen wij nog sneller handelen op de vastgoedmarkt en scherpe deals maken. Hierdoor zijn wij in staat om jou dit gegarandeerde rendement te bieden. 


Hoeveel en hoe lang?

Je kunt bij ons terecht met een minimale inleg van 25.000,- euro voor een minimale looptijd van 1 jaar. Je kunt na afloop je geld opnieuw bij ons investeren.

 

Zelf beleggen?

Misschien denk jij: maar als het zo interessant is, moet ik dan niet zelf gaan beleggen in vastgoed? 

Beleggen in vastgoed doe je er niet zo maar bij. Denk aan wetgeving, bouwkundige keuringen, bezichtigingen, makelaars, financieringen regelen, fiscus enzovoort. En dan hebben we het nog niet over het netwerken en/of afstruinen van social media en internet.

Wij nemen je al deze zorgen uit handen.


De zekerheden die u krijgt

We maken een rechtsgeldige leningsovereenkomst met daarin een aantal zekerheden vastgelegd. 

·       De einddatum van de leningsovereenkomst, en op welk moment jij dus jouw investering teruggestort krijgt.

·    Het rentebedrag dat jij maandelijks op jouw rekening zult ontvangen.

·       Bijzondere bepalingen waardoor de lening direct opeisbaar is door jou, mochten er bijzondere omstandigheden bij ons voordoen (overlijden bijvoorbeeld).

·    Borgstelling


Waar wij in beleggen

Zowel woningen en appartementen als bedrijfspanden. Dit kan zowel in binnen- als buitenland zijn. Afhankelijk van de kansen worden deze gerenoveerd en weer verkocht of gewoon verhuurd. 

Een paar voorbeelden waar wij in investeren: alleen in kwalitatief goede panden, op gunstige locaties en waar mogelijk investeren wij ook in duurzaamheid en een prettig leefklimaat. 

Binnenland

Den Bosch

Onze eerste investering! Een appartement met maar liefst 4 slaapkamers op maximaal 5 minuten van ziekenhuis, trein- en busstation, Hogescholen en Rechtbank. 

Uden

Zeer ruim appartement met 3 slaapkamers, zonnepanelen en airco. Gesitueerd in het hartje van centrum Uden. Voor huurders die graag alles bij de hand willen hebben: winkels, recreatie en uitgaansleven. 

Oss

De aankoop was een gedateerd appartement, maar na heel wat klus-uren is dit appartement omgetoverd tot een moderne woning midden in het centrum van Oss. Ook hier met zonnepanelen en airco. En op slechts enkele minuten van een treinstation. 

Oss

Deze woning aangekocht in samenwerking met een SNF gecertificeerd uitzendbureau voor arbeidsmigranten. Het wordt bewoond door maximaal 4 bewoners, waarbij het beheer wordt gedaan door het hurende bedrijf. Buitenland

Flip (UK)

In Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland liggen veel mogelijkheden om oude/vervallen panden te kopen, op te laten knappen door professionals en weer te verkopen met een goede winst.

Dit heet “Flippen”. Via een exclusief netwerk kunnen we gebruik maken van lokale partners die de markt goed kennen en ons veel werk uit handen nemen.

Buy to Let (UK)

Niet alle woningen worden weer verkocht, maar er zijn panden die (al of niet na renovatie) uitermate geschikt zijn om te verhuren. Die houden we dan ook zelf aan. De plaatselijke verhuurmakelaar regelt voor ons alle zaken op locatie. 

Spanje

In Spanje liggen enorme mogelijkheden om panden op te knappen en te verhuren (Air BNB én residentieel) of te verkopen.  In samenwerking met lokale agenten investeren we in deals met aantrekkelijke rendementen.
UK 1 VOOR
UK 2 NA
portfolio 13. valenciaVeelgestelde vragen

Krijg ik recht van hypotheek?

Nee. Dit leggen we graag aan je uit.

Het is een rechtsgeldige onderhandse lening die we afsluiten. Wanneer wij een recht van hypotheek zouden afgeven voor (een deel) van de woning, dan snijden wij onszelf in de vingers in het investeringsproces. Er rust dan namelijk al een hypotheek op de woning. In dat scenario zijn banken minder bereid om het tegen gunstige voorwaarden te herfinancieren. Herfinancieren is een cruciaal onderdeel van onze beleggingsstrategie. Daardoor kunnen wij jou een gegarandeerd rendement van bieden, zonder gedoe. 

Een bezoek aan de notaris is niet noodzakelijk. Wil jij dat wel? Dan kan dat en komen de kosten voor jouw rekening.

 

Krijg ik commissie als ik panden of investeerders aandraag?

Jazeker! Wij zijn altijd geïnteresseerd in beschikbare panden en investeerders. Daarom komen wij graag met ze in contact.

Help jij ons daarbij? Dan belonen wij jou daar graag voor!


Hoeveel tijd kost het mij?

Eén gesprek met ons kan al genoeg zijn.

Wij dragen zorg voor de rest van het investeringsproces. Natuurlijk kunnen we jou up-to-date houden als jij daar interesse in hebt.