Over ons 

Mijn naam is Wilfred Janssen. Samen met mijn vrouw Francis van Beijsterveldt en kinderen Roel (23) en Sara (21) leven we een sportief en gezellig leven in Schaijk. 

Na het afronden van mijn HEAO Bedrijfseconomie en een korte carriѐre als inkoper/planner bij Philips, ben ik financieel advies gaan geven op het gebied van verzekeringen. 12,5 Jaar bij van Boxtel verzekeringen en in 2007 mijn eigen kantoor gestart. In de 12 jaar daarna zijn we flink gegroeid, mede door het overnemen van een ander kantoor en het opstarten van een RegioBank en Makelaardij.

In 2019 heb ik besloten om mijn kantoor te verkopen. Door de groei kwam ik namelijk steeds verder van het advieswerk af te staan en merkte ik dat er veel energie naar de verkeerde zaken ging.

Vanaf dat moment ben ik me gaan richten op Vastgoed: het kopen en verhuren van woningen/appartementen. Nu we enkele jaren verder zijn, besef ik dat er mooie rendementen te behalen zijn in Vastgoed. Dat is beter dan de banken, die helemaal geen rente meer bieden op de spaarrekening! 

Dat heeft mij op het idee gebracht om mede-investeerders te zoeken. Zij hebben een betrouwbaar alternatief voor hun spaargeld en wij krijgen de middelen om snel en scherp panden aan te kopen.

Lees verder op onze vastgoedpagina wat de mogelijkheden zijn, of klik hier!